У Табачника визначили, скільки виші заплатять за роботу з базою

Понеділок, 10 червня 2013, 13:43

Напередодні вступної кампанії у Міносвіти повідомили про зміну вартості послуг за організацію та підтримання доступу до Єдиної електронної бази з питань освіти для вищих навчальних закладів

Про це пише Освіта.ua

Як зазначається, у листі ДП "Інфоресурс", яке є розпорядником Єдиної державної бази з питань освіти, повідомили керівників навчальних закладів про зміну вартості послуг з організації доступу навчальних закладів до електронної бази.

Відповідно до нового прейскуранта, разова послуга з організації доступу навчального закладу до Єдиної бази (1 робоче місце) становитиме 567 гривень, а підключення кожного додаткового робочого місця для доступу навчального закладу до ЄДЕБО коштуватиме 537 гривень.

Реклама:

"Вартість підключення системи навчального закладу через програмний інтерфейс доступу до Єдиної бази становитиме 9,578 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленням, цього року зросла вартість щоквартальної плати за послуги ДП "Інфоресурс" з підтримання доступу навчальних закладів до Єдиної бази. У 2013 році вона становитиме 0,63 гривень за одного студента. Минулого року ця послуга коштувала навчальним закладам 0,36 гривень з розрахунку за одного студента.

Як відомо, Єдина електронна база з питань освіти використовується навчальними закладами під час вступної кампанії. Зокрема, до неї мають вноситися заяви про вступ та інші відомості про абітурієнтів.

Як відомо, Єдина державна електронна база з питань освіти була створена відповідно до постанови Кабміну у 2011 році. Власником Єдиної бази є Міністерство освіти і науки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!