Ліквідована шахта накупила вугілля на 3 мільйони

П'ятниця, 24 травня 2013, 11:38

ДП "Шахта "Комсомолець" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Кепітал Менеджмент Компані" на придбання побутового вугілля за 2,91 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, придбано 2,1 тис тонн вугілля по 1,4 тис гривень за тонну, що є однією з найвищих цін на подібних тендерах в різних регіонах України.

"Міненерговугілля в серпні 2012 року почало ліквідацію ДП "Шахта "Комсомолець", передавши його майно на баланс "Орджонікідзевугілля". Зараз горлівська шахта знаходиться в стані припинення підприємницької діяльності", - пише видання.

Реклама:

Фірму "Кепітал менеджмент компані" зареєстровано у квітні минулого року на мешканку селища Дмитрівське Донецької області Ірину Волошину одночасно з єдиним допущеним до участі конкурентом на цьому тендері - ТОВ "Консалтінг кепітал", пов’язаним з групою Олександра Януковича.

На тендер подавали заявки ще три компанії, які регулярно виграють тендери в різних регіонах на постачання вугілля, - "Арес LTD", "Гуд Ді" та "Нирт". Вони пропонували вугілля за 1,97-2,17 млн гривень.

Однак конкурсний комітет шахти "Комсомолець" відхилив у півтора рази дешевші заявки через відсутність звіту про рух грошових коштів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!