Путін поговорить з Януковичем про Митний союз та ЄЕП

Неділя, 3 березня 2013, 15:27

На переговорах президентів Росії і України планується розглянути питання, пов'язані із забезпеченням динаміки зростання економічного співробітництва.

Про це повідомили у прес-службі президента Росії, передає "Финмаркет".

Президенти продовжать діалог про можливе підключення України до інтеграційних процесів на євразійському просторі - до Митного союзу Росії, Білорусії і Казахстану і ЄЕП.

"З урахуванням розбіжностей у підходах щодо деяких аспектів співпраці в газовій сфері (ціноутворення і обсяг закуповуваного Україною газу) сторони продовжують вести роботу з розвитку договірно-правової бази на цьому напрямку", - сказано у повідомленні.

Реклама:

Передбачається також, що будуть розглянуті питання взаємодії в атомній енергетиці в контексті інтеграції атомних енергопромислових комплексів Росії і України відповідно до меморандуму між "Росатомом" і Міненерговугілля України.

"Зовнішньополітична координація Москви і Києва в справі забезпечення регіональної стабільності та безпеки, у тому числі в питаннях сприяння Придністровського врегулювання, набуває нового звучання в контексті головування України в ОБСЄ в 2012 році", - пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!