Український експорт: вікно відкривається?

Янукович доручив розробити програму співпраці з Митним союзом

П'ятниця, 15 березня 2013, 18:59

Президент Віктор Янукович доручив Мінекономрозвитку до липня 2013 року розробити програму співпраці з країнами Митного союзу Єдиного економічного простору на середньострокову перспективу.

Про це йдеться в затвердженому президентом нацплані дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ, передають "Українські новини".

Також президент доручив Мінекономрозвитку до кінця грудня 2013 року розробити проект договору про торгівлю послугами країн-учасниць СНД.

Як повідомлялося, за словами міністра закордонних справ Леоніда Кожари, Україна хоче створити зону вільної торгівлі з Митним союзом і приєднатися до деяких його угод.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше директор Департаменту економічного співробітництва МЗС РФ Олександр Горбань заявив, що Росія не буде знижувати для України ціну на газ без вступу України в Митний союз.

Нагадаємо, нещодавно президент Віктор Янукович заявив, що Україні варто розглянути можливість адаптації в законодавстві тих норм Митного союзу, які не суперечили б міжнародним зобов'язанням.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!