Для суднобудівників Новинського 2012 рік був прибутковим

Середа, 20 лютого 2013, 14:33

"Херсонський суднобудівний завод" (ХСЗ) і "Чорноморський суднобудівний завод" (ЧСЗ), що входять до складу суднобудівного напрямку компанії "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського, завершили 2012 рік з прибутком.

Про це йдеться у повідомленні "Смарт-Холдингу".

За даними компанії, прибуток ПАТ "Херсонський суднобудівний завод" за підсумками госпдіяльності в 2012 році становив 15,08 млн гривень, а обсяги виробництва та послуг підприємства зросли більш, ніж удвічі - до 414,91 млн гривень.

"ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" завершило 2012 рік з чистим прибутком у 629 тис гривень. При цьому обсяги виробництва і послуг ЧСЗ в 2012 році становили 73,2 млн гривень", - зазначили у "Смарт-Холдингу".

Реклама:

У компанії також повідомили, що портфель замовлень ЧСЗ на 2013 рік сформовано в обсязі 275,64 млн гривень.

"Незважаючи на складну ситуацію в галузі, суднобудівним підприємствам "Смарт-Холдингу" вдалося зберегти стійкі позиції на ринку. У 2013 році ми плануємо закріпити позитивний тренд, як за рахунок якісного і своєчасного виконання діючих контрактів, так і за рахунок суттєвого розширення нашого портфеля", - заявив керівник бізнес-напрямку Smart Maritime Group Олександр Юрков.

Нагадаємо, "Смарт-холдинг" - інвестиційна група з фокусом на вкладеннях в Україну, країни СНД і Європи, була створена в 2006 році партнером Ахметова, бізнесменом Вадимом Новинським.

Група займається розвитком проектів у гірничо-металургійному комплексі ("Метінвест", разом з Ахметовим), в нафтогазовому секторі (Regal Petroleum), у виробництві нерудних матеріалів ("Смарт-Нерудпром"), в суднобудуванні (Smart Maritime Group), в агропереробці ("Верес"), здійснює будівництво глибоководного порту "Очаків" і управляє низкою підприємств в інших галузях економіки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!