Азаров виділив мільйони на ліквідацію наслідків негоди

Четвер, 17 січня 2013, 11:46

Кабмін виділив 3,86 млн гривень для ліквідації наслідків несприятливих погодних умов виникли на території ряду областей країни.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 16 січня.

Згідно з розпорядженням, кошти виділяються для ліквідації наслідків негоди на території Вінницької, Волинської, Житомирської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

"Уряд доручив виділити МНС 1,47 млн гривень і Міноборони 2,38 млн гривень" для закупівлі паливно-мастильних матеріалів, необхідних для проведення невідкладних заходів з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов, що виникли 11-16 грудня 2012 року" в окремих областях країни", - йдеться у документі.

Реклама:

Як повідомляється, Мінфін має здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду держбюджету.

Також у постанові зазначається, що МНС і Міноборони повинні затвердити в одноденний строк за погодженням з Мінекономторгівлі і Мінфіном переліки витрат, пов'язаних із закупівлею паливно-мастильних матеріалів.

Крім цього МНС та Міноборони повинні подати звіт до Мінекономторгівлі, Мінфіну і Держказначейства про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!