У Азарова запаслися ресурсами для стабільного "покращення"

Субота, 20 жовтня 2012, 15:22

Уряд створив достатні запаси всіх необхідних ресурсів для стабільного розвитку держави.

Про це заявив прем’єр-міністр Микола Азаров в Броварах Київської області, передає сайт Кабміну.

"Уряд проводить політику стабільності, стійкості. Ми маємо достатньо запасів і валюти, і зерна, і вугілля, і газу в газосховищах –ми все накопичили у достатній кількості для того, аби демпфірувати всі ті фактори ризику, які впливають на нашу економіку", - сказав Азаров.

Він підкреслив, що продовжується світова економічна криза, яка негативно впливає на Україну. Зокрема, на світових ринках знизилися ціна і попит на металургійну продукцію та залізну руду.

Реклама:

Азаров наголосив, що це досить несприятливо для нас, бо Україна є одним з найкрупніших експортерів зазначеної продукції.

Уряд і надалі створюватиме всі умови для розвитку внутрішнього ринку, зазначив прем’єр-міністр.

За його словами, будуть реалізовуватися великі інвестиційні проекти, щоб максимально завантажити бюджетоформуючі підприємства.

Також він зазначив, що вибори жодним чином не впливають на урядову політику.

"Хочу вас запевнити, що політика Уряду не ділиться: до виборів – одна, а після виборів – інша. Ми були б безвідповідальними людьми, якби дозволяли собі гратися з країною – це недопустимо. У будь-якому плані: і щодо мови, тарифів, цін, курсової стабільності, зростання заробітної плати, пенсії тощо", - заявив прем’єр-міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!