"Київстар" об`єднається з "Білайном" до кінця 2012 року

П'ятниця, 27 січня 2012, 11:41

АТ "Київстар" планує до кінця 2012 року повністю завершити об'єднання з ТОВ "Українські радіосистеми" і ТОВ "Голден Телеком" (бренд Beeline).

Про це заявив президент АТ "Київстар" Ігор Литовченко в кулуарах 5-го круглого столу з питань філантропії в Давосі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Процес об'єднання йде більш ніж вдало. Задоволені абсолютно як ми, так і акціонери. До кінця 2012 року ми плануємо завершити об'єднання", - сказав він.

Відповідаючи на питання про юридичних осіб, які входять до української бізнес одиниці Vimpelcom Ltd, президент "Київстару" повідомив, що питання залишати їх (ТОВ "Українські радіосистеми" і ТОВ "Голден Телеком") чи ні, буде прийнято пізніше спільно з акціонерами .

Реклама:

Нагадаємо, в 2011 році практично завершилося об'єднання GSM-мереж "Київстару" і "Українських радіосистем" (бренд Beeline) в рамках об'єднання двох компаній в українську бізнес одиницю Vimpelcom Ltd.

Vimpelcom Ltd. створена у квітні 2010 року і володіє 100% російського "Вимпелкому" і українських операторів "Київстар", УРС і "Голден Телеком".

Основними акціонерами Vimpelcom є "Альфа-груп" і Telenor - 44,7% і 36% відповідно.

У січні 2012 року інвестиційна-консалтингова група EastOne українського бізнесмена Віктора Пінчука повідомила про придбання 5,995% привілейованих акцій компанії.

ADR Vimpelcom торгуються на Нью-Йоркській фондовій біржі.

Штаб-квартира компанії, зареєстрованої на Бермудських островах, знаходиться в Амстердамі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!