Іномарки в Україні подешевшають

Вівторок, 10 січня 2012, 20:27

Президент Віктор Янукович підписав закон № 4234-VI "Про внесення змін до митного тарифу України, затвердженого законом України "Про митний тариф України", та інші законодавчі акти України" (щодо опису та ставок ввізного мита на деякі товари).

Законом внесено зміни до митного тарифу України, а також до низки законів України з питань застосування митного тарифу, передає "Комсомольская правда в Украине".

Зокрема, законом передбачається зменшення ставок ввізного мита на окремі товарні категорії товарної позиції 8703 - "Автомобілі легкові та інші моторні транспортні засоби, призначені головним чином для перевезення людей (крім моторних транспортних засобів товарної позиції 8702), включаючи вантажопасажирські автомобілі-фургони та гоночні автомобілі" з 7% до 6%, і на товарну підкатегорію 8903 92 10 00 - "Човни, катери моторні, крім човнів з забортним двигуном: морські" з 8,5% до 8%.

Це зроблено для виконання міжнародних зобов'язань держави щодо приведення ставок ввізного мита на продукцію і товари у відповідність з рівнем, визначеним графіком тарифних зобов'язань України перед СОТ за товарами на 2012 рік.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!