В МВС розкрили, скільки Захарченко заробив до служби міністром

Вівторок, 10 січня 2012, 14:25

У 2010 році дохід Віталія Захарченка, який нині очолює Міністерство внутрішніх справ, склав 1 330 138 грн., з яких заробітна плата – 167 679 грн.

Про це повідомило МВС у відповідь на запит журналіста "Української правди" з проханням оприлюднити декларацію про доходи нового голови МВС.

У приватній власності Віталія Захарченка перебуває житловий будинок площею 731,85 кв. м та гараж площею 16 кв. м.

На утримання майна сплачено 12 900 грн.

Реклама:

Розмір внесків (паїв) Захарченка до статутних (пайових) фондів підприємств, установ, організацій складає 36 грн.

Сума коштів, що знаходяться на рахунках у банках та інших фінансово-кредитних установах, становить 162 413 грн.

МВС виклало дані про доходи Захарченка в листі за підписом першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Черних. У ньому подано суто зміст розділів майнового стану Захарченка.

Копію декларації МВС не надало, мотивуючи це тим, що окремі розділи декларації містять персональні дані сім’ї міністра і на них поширюється дія закону "Про захист персональних даних".

Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру Захарченка за 2011 рік будуть оприлюднені відповідно до ст. 12 закону "Про засади запобігання і протидії корупції", який набув чинності з 1 січня 2012 року, пообіцяло МВС.

Як повідомлялося, раніше в МВС ухилилися від надання інформації про доходи Захарченка, який очолив це відомство 7 листопада 2011 року, а до цього керував Державною податковою службою.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!