Тігіпко збудує Януковичу вагон для автомобілів за 12 мільйонів

Вівторок, 9 серпня 2011, 09:59

Південно-Західна залізниця за результатами тендеру 18 липня уклала угоду з ПАТ "Крюковський вагонобудівний завод" на придбання вагона-гаража вартістю 12,12 мільйона гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Як повідомляв голова правління Крюківського заводу Євген Хворост, до виготовлення кузова вагона-гаража підприємство приступить в серпні.

"У нас є невелике замовлення - вагон-гараж, призначений для перевезення автомобілів президента. Це спецвагон. Якщо президент їде на якусь зустріч, то спершу ці автомобілі перевозяться у вагоні, а потім вони зустрічають його в аеропорту", - сказав він.

Реклама:

Згідно з технічним завданням, вагон-гараж матиме одне чотиримісне купе, одне двомісне купе, одне двомісне купе для провідників, одне приміщення кухні-їдальні, один туалет і одне гаражне приміщення на два автомобілі.

Вагон буде оснащено системою внутрішнього відео спостереження, автономною системою кондиціювання, пожежною і охоронною сигналізацією.

У всіх відділеннях будуть розетки на 220 вольт і телевізори. В кухні буде встановлено холодильник, мікрохвильову і електричну печі, відеомагнітофон.

Раніше підприємство, одним з головних акціонерів якого є віце-прем'єр Сергій Тігіпко, вже випустило два подібних спецвагони.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!