Суд укотре вiдмовився визнавати "Енергоатом" банкрутом

Четвер, 11 серпня 2011, 17:23

Вищий господарський суд вiдмовив у задоволеннi касацiйної скарги дочiрнього пiдприємства Всеукраїнської органiзацiї iнвалiдiв "Фаворит-Плюс" у рамках iнiцiйованої ним справи про банкрутство держпiдприємства "НАЕК "Енергоатом".

Таке рiшення суд прийняв 10 серпня, повiдомляє агентство "Iнтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію юридичного вiддiлу НАЕК.

"Фаворт-Плюс" просив визнати компанiю банкрутом у зв'язку з непогашенням НАЕК заборгованостi за роботи iз пiдвищення радiацiйної безпеки експлуатацiї атомних електростанцiй.

Господарський суд Києва 31 березня 2011 року на пiдставi закону про встановлення мораторiю на банкрутство пiдприємств ПЕК до 2013 року вiдмовив "Фаворит-Плюс" у визнаннi банкрутом "Енергоатому".

Реклама:

Київський апеляцiйний госпсуд постановою вiд 24 травня також вiдмовив "Фаворит-Плюс" у вiдкриттi провадження у справi про банкрутство НАЕК.

"Енергоатом" є оператором усiх чотирьох дiючих АЕС України. Експлуатує 15 енергоблокiв, оснащених водо-водяними енергетичними реакторами загальною встановленою електричною потужнiстю 13,835 ГВт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: