За місце у наступній Раді "регіонали" платять по 10 мільйонів

Середа, 8 червня 2011, 11:12

Прохідне місце у фракції Партії регіонів у Раді-2012 коштуватиме 10 мільйонів доларів, що удвічі більше за прохідне місце у Раді цього скликання.

Про це стало відомо з власних джерел журналістці ТСН Ользі Василевській.

Цифру 10 мільйонів за прохідне місце у списку регіоналів називали кілька людей, які збираються продовжити свою кар'єру в Раді наступного скликання.

Для порівняння, на минулих виборах прохідне місце в списку коштувало 5 млн. доларів, оптом (для себе і кількох своїх соратників) - дешевше, 3-4 млн. доларів.

Реклама:

До наступної ВР потраплять не всі з нинішніх регіоналів.

Їх потіснять колишні бютівці, зокрема екс-глава Держподаткової в уряді Тимошенко Сергій Буряк, його брат, народний депутат Олександр, автомобільний магнат Таріел Васадзе, чоловік директора "Мистецького Арсеналу" Ігор Савченко, засновник холдингу "Кернел Груп" Андрій Веревський, все ще господар найбільшого ринку в Європі "Барабашово" Олександр Фельдман, людина Юрія Іванющенка в БЮТ Олександр Шепелєв.

За інформацією джерел журналістки, цей список особисто стверджував перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв, і ставив поруч прізвищем кожного "+" або "-".

Остаточний варіант списку буде затверджуватися особисто Віктором Януковичем перед з'їздом, який запланований на осінь.

Як відомо, чергові парламентські вибори відбудуться у жовтні 2012 року, а президентські - у березні 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!