МінАП офіційно став Мінагропродом

Середа, 4 травня 2011, 12:02
4 травня набув чинності указ президента "Про Міністерство аграрної політики і продовольства України" N500/2011 від 23 квітня 2011 року.

Як повідомляє "ЛІГА: Закон", указ встановлює, що Міністерство аграрної політики і продовольства України (Мінагропрод) є правонаступником Міністерства аграрної політики України.

Згідно з указом, Мінагропрод є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади з питань формування та забезпечення реалізації:

- Державної аграрної політики, політики у сфері сільського господарства та з питань продовольчої безпеки держави;

- Державної політики в галузі рибного господарства та рибної промисловості, охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів, регулювання рибальства та безпеки мореплавання суден флоту рибного господарства, ветеринарної медицини, безпеки харчових продуктів, у сферах карантину і захисту рослин, охорони прав на сорти рослин, земельних відносин та геодезичної і картографічної діяльності, лісового та мисливського господарства, нагляду (контролю) у агропромисловому комплексі.

Реклама:

Гранична чисельність державних службовців та працівників Мінагропрода  затверджується Кабінетом міністрів.

Структуру апарату Мінагропрода затверджує міністр.

Штатний розклад апарату, кошторис Мінагропрода затверджує заступник міністра - керівник апарату за погодженням з Міністерством фінансів.

Мінагропрод припиняється шляхом реорганізації або ліквідації президентом за поданням прем'єр-міністра.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!