Кабмін оцінив адмінпослуги Мінфіну

Середа, 6 квітня 2011, 16:07

Кабінет міністрів у середу затвердив перелік платних адміністративних послуг та їх вартість, які надаються Міністерством фінансів.

Про це повідомляє агентство "Українські Новини" із посиланням на прес-службу Кабміну.

До переліку платних увійшли такі послуги: видача ліцензії на здійснення господарської діяльності з виготовленням бланків цінних паперів, документів суворої звітності (плата - 1 мінімальна зарплата); видача копії ліцензії на здійснення господарської діяльності (плата - один неоподатковуваний мінімум доходів громадян); переоформлення ліцензії на здійснення господарської діяльності (плата - п'ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Також до переліку увійшли: видача дубліката ліцензії на здійснення господарської діяльності та виготовлення бланків цінних паперів, документів суворої звітності (плата - п'ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян); видача ліцензії на збір, первинну обробку відходів і брухту дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння органогенного утворення , напівдорогоцінного каміння (плата - одна мінімальна зарплата); видача копії ліцензії на збір, первинну обробку відходів і брухту дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (плата - один неоподатковуваний мінімум доходів громадян.

Реклама:

Мінфін також надає послуги з видачі дубліката ліцензії на збір, первинну обробку відходів і брухту дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння (розмір плати - п'ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян).

Послуги з переоформлення ліцензії на збір, первинну обробку відходів і брухту дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння органогенного утворення, напівдорогоцінного каміння коштують п'ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а видача копії ліцензії на здійснення господарської діяльності з випуску та проведення лотерей - один неоподатковуваний мінімум доходів фізосіб.

Видача дубліката ліцензії на здійснення господарської діяльності з випуску та проведення лотерей коштує п'ять неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, і стільки ж - переоформлення ліцензії на здійснення господарської діяльності з випуску та проведення лотерей.

Як повідомлялося, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг ініціює затвердження Кабміном переліку платних адміністративних послуг, що надаються комісією.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!