Справу Тимошенко можуть віддати в суд якомога швидше

Вівторок, 26 квітня 2011, 18:10
Рішення Печерського суду у справі Анатолія Макаренка та Ігоря Діденка дозволить передати справу щодо Юлії Тимошенко за "газові контракти" до суду в найкоротші терміни.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в слідчій групі Генпрокуратури.

"Це рішення відкриває шлях до завершення розслідування кримінальної справи про газові угоди між Україною і Росією відносно Тимошенко. Такий стан справ дозволить передати "справу Тимошенко" до суду в найкоротший термін", - сказав співрозмовник.

Як відомо, у вівторок Печерський райсуд Києва направив до Генпрокуратури справу за обвинуваченням заступника глави "Нафтогазу" Ігоря Діденка, екс-глави Держмитслужби Анатолія Макаренка, колишнього заступника начальника Енергетичної регіональної митниці Тараса Шепітька.

Таку постанову суд виніс, розглянувши клопотання підсудних про необхідність направити справу до прокуратури для перегляду обвинувального висновку в зв'язку з порушенням Генпрокуратурою кримінальної справи стосовно Тимошенко.

Суд мотивував своє рішення тим, що у кримінальних справах стосовно Діденка, Макаренка, а також Тимошенко "вивчаються ті ж самі події і обставини".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!