Доля "України" залежить від переговорів з Росією

Середа, 30 березня 2011, 11:22

Подальша доля крейсера "Україна" визначиться в ході переговорів з російською стороною.

Про це заявив міністр оборони Михайло Єжель під час робочої поїздки до Миколаївської області, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Міноборони.

Свою робочу поїздку в місто корабелів глава оборонного відомства розпочав з відвідування Державного підприємства "Суднобудівний завод імені 61 комунара" і ознайомлення зі станом ракетного крейсера проекту 1164 (колишній крейсер "Україна").

Міністр оборони наочно переконався в належному стані крейсера.

Реклама:

"Під час недавньої зустрічі з міністром оборони Російської Федерації ми обговорили всі проблемні питання і зараз відпрацьовуємо формулу подальшої долі цього корабля. У квітні відбудеться робочий візит в Україну міністра оборони Росії і ми обов'язково відвідаємо завод. Подальша доля крейсера "Україна" визначиться в ході переговорів з російською стороною. Але я впевнений, що рішення з цього корабля буде позитивним", - підкреслив Єжель.

Як повідомлялося, раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Росія не має наміру купувати в України недобудований ракетний крейсер "Україна".

Водночас, джерело в Міністерстві оборони РФ відзначило, що Росія згодна забрати корабель, якщо Україна віддасть його безоплатно.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: