Рада подумає, чи не продовжити мораторій на продаж сільгоспземель

Середа, 2 березня 2011, 09:07

Верховна рада на пленарному засіданні в середу розгляне законопроект №7541, який передбачає продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення до 1 січня 2015 року.

Про це сказано на порядку денному парламенту на 2 березня, повідомляє агентство "Українські новини".

Також Рада розгляне ратифікацію Конвенції про захист дітей і співробітництво в питаннях міждержавного всиновлення й внесення змін до низки законів у зв'язку із приєднанням України до цієї конвенції.

Порядок денний на середу складається в основному із проектів законів і постанов, внесених депутатами від опозиційних фракцій.

Реклама:

Депутати планують розглянути збільшення фінансування Міністерства охорони здоров'я на 700 млн. гривень для закупівлі автомобілів швидкої допомоги для сільських установ і оснащення амбулаторій і фельдшерсько-акушерських пунктів, а також проект закону про недопущення погіршення пенсійного забезпечення громадян.

Також на порядку денному законопроект про визначення принципів діяльності парламентської опозиції, проект постанови про дотримання прав української громади в Росії.

Також депутати мають намір розглянути проект постанови про створення Національної конституційної асамблеї й проект закону про процедуру підготовки й затвердження нової Конституції.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: