Структура, близька до Привату, купила завод в США

Середа, 16 березня 2011, 19:29

Оptima Group LLC, ряд власників якої є співвласниками пов'язаної з групою "Приват" американської металургійної компанії Felman Production, Inc., придбала 100% американського виробника феросплавів CC Metals & Alloys, LLC.

Як йдеться у повідомленні Optima Group, продавцями виступили CCA Acquisition & Holding, Inc. та інші інвестори, передає "Інтерфакс".

CC Metals & Alloys належить феросплавний завод у Калверт Сіті - США. Компанія позиціонує себе як якісний постачальник спеціальних феросплавів для металургійної та ливарної промисловості.

Щороку завод, який оперує трьома дуговими електропечами і споживає близько 100 МВт електроенергії, поставляє близько 100 тис. тонн готової продукції, при цьому її асортимент включає понад 40 позицій.

Реклама:

Новим головним виконавчим директором CC Metals & Alloys став Мотті Корф, який суміщатиме цю посаду з посадою CEO Optima.

Колишній президент CC Metals & Alloys Ед Бредняк призначений операційним директором.

У повідомленні також вказується, що ряд власників Optima є співвласниками Felman Trading, Inc,  що займається торгівлею феросплавами, і яка стане головним дистриб'ютором виробника феросплавів CC Metals & Alloys.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!