Попов спробує повернути втрачену довіру інвесторів

Вівторок, 15 березня 2011, 11:15

26-28 травня Київська адміністрація проведе Перший міжнародний бізнес-форум Києва, який сприятиме "налагодженню конструктивного співробітництва з бізнесом".

Про це повідомляє прес-служба мерії.

Основною метою Форуму є сприяння у пошуку та залученні інвестицій вітчизняних та зарубіжних компаній, які сприятимуть соціально-економічному розвитку Києва, йдеться в повідомленні.

"Зараз місто активно працює над тим, щоб повернути довіру інвестора, яка була втрачена за останні роки", - сказав заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Реклама:

Для цього, за його словами, влада переглядає результати старих інвестиційних конкурсів, які не реалізуються.

"Нові інвестиційні проекти, які виносяться на конкурси, проходять через спеціальну комісію, до складу якої у рівному співвідношенні увійшли представники профільних управлінь та депутати від різних політичних сил", - зазначив він.

Організаційний комітет з підготовки та проведення Форуму очолив голова КМДА Олександр Попов, а до організаційного комітету увійшли перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, заступники голови Руслан Крамаренко та Олександр Пузанов.

Як відомо, раніше Попов заявляв, що в Київ напрошуються інвестори, а він не знає, що сказати, оскільки місто досі не має Генерального плану розвитку.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!