Заступника Волги взяли за хабар?

П'ятниця, 4 лютого 2011, 16:48

Генпрокуратура порушила кримінальну справу стосовно директора департаменту тимчасового адміністрування фінансово-кредитних установ Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг.

Справа порушена "за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 368 КК України", повідомляє прес-служба ГПУ.

За матеріалами перевірки, проведеної управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ встановлено, що він, "вирішив використати своє службове становище з метою особистого незаконного збагачення шляхом одержання хабара від голови наглядової ради однієї з кредитних спілок Одеси".

Хабар чиновник нібито отримав за вирішення питання щодо скасування розпорядження голови Держкомісії про введення тимчасової адміністрації.

Реклама:

"Учора у відділенні одного з банків Києва під час передачі хабара у сумі 2 млн. грн. правоохоронними органами було затримано особу, якій посадовець доручив бути посередником", - йдеться у повідомленні.

Цього ж вечора в порядку ст. 115 КПК України директор департаменту був затриманий.

Проводяться першочергові слідчі дії.

Прес-служба вказує лише першу літеру прізвища чиновника - А.. 

Як відомо, у четвер повідомлялося, що співробітники прокуратури за рішенням суду провели обшук у кабінеті члена Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг Віктора Адамовича.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!