У Київраді пояснили, чому не хочуть виключати об’єкти з програми приватизації

Четвер, 25 листопада 2010, 15:04

Розгляд проекту рішення про внесення змін до програми приватизації комунального майна був перенесений через те, що документ не пройшов профільної комісії.

Про це йдеться у повідомленні прес-служба Київради у відповідь на заяву депутата Блоку Кличка Наталії Новак про те, що президія Київради відмовилась розглядати проект рішення, щоб мати можливість "наостанок приватизувати ласі шматки столичного майна".

"Інформація від прес-служби Блоку Кличка, озвучена депутатом Новак, містить неправдиву інформацію", - ідеться у повідомленні.

У Київраді також наголосили, що рішення про внесення змін до Програми приватизації вніс у порядок денний депутат від "Республіки Київ" Денис Москаль, а пропозицію перенести розгляд проекту озвучив керівник бюджетної комісії Роман Ярошенко, а не секретар Київради Олесь Довгий.

Реклама:

Ярошенко наголосив, що рішення, яке не пройшло профільної комісії, не може бути винесено на розгляд депутатів під час пленарного засідання.  

"У жодного з депутатів, включаючи Наталію Новак, що була присутня на президії та брала участь у прийнятті цього рішення, проти цього не було заперечень, про свідчить витяг зі стенограми", йдеться в повідомленні прес-служби Київради.

Як відомо, раніше Новак заявляла, що президія Київради, за наполяганням Олеся Довгого, відмовилася розглядати проект рішення про виключення з Програми приватизації 18 товариств, акції яких частково належать місту.

"Як бачимо, справа Черновецького живе і процвітає. Керівництво КМДА заявляє про необхідність повернення до комунальної власності незаконно розданого майна, але промерська більшість Київради робить усе, аби якомога більше підприємств перейшли до приватних рук", -  заявляла депутат.

Українська правда. Київ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!