Хомутиннік хоче ухвалити Податковий кодекс уже у вівторок

Понеділок, 15 листопада 2010, 12:08

Голова парламентського комітету з питань податкової та митної політики Віталій Хомутиннік пропонує продовжити робочий день у вівторок, щоб завершити розгляд Податкового кодексу.

Про це він заявив у своєму виступі на засіданні погоджувальної ради у понеділок, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Я думаю, що якщо з ранку ми почнемо ... якщо буде можливість - продовжити робочий день на кілька годин, щоб спробувати за один день завершити розгляд цього питання", - сказав Хомутиннік.

Реагуючи на цю пропозицію, голова Верховної ради Володимир Литвин сказав: "Ми будемо працювати рівно стільки, скільки потрібно, для того, щоб відповідно до Регламенту забезпечити розгляд цього законопроекту у другому читанні".

Реклама:

"Якщо буде добра воля, буде внесена пропозиція продовжити вечірнє засідання, але це буде зроблено на ранковому засіданні. Якщо раптом ми не встигнемо це зробити і депутати надто втомляться і не зможуть далі працювати, тоді є така пропозиція, щоб ми в середу, за традицією, провели день опозиції, а в четвер тоді продовжимо розгляд питання (проекту Податкового кодексу) до завершення", - зазначив він.

Як повідомлялося, розгляд проекту Податкового кодексу планують почати у вівторок, але не з самого ранку.

Нині у проекті порядку денного на поточний пленарний тиждень проект Податкового кодексу (№7101-1) стоїть 29-м.

11 листопада відбулося засідання парламентського комітету з питань податкової та митної політики, за підсумками якого було ухвалено рішення рекомендувати парламенту прийняти у другому читанні проект Податкового кодексу.

Тим часом, підприємці готують на 16 листопада акцію протесту проти проекту Податкового кодексу.

Організатори акції просять зібратися представників бізнесу в 9:00 на площі Незалежності в Києві. На 10:00 запланований похід до Верховної ради.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!