Янукович підписав закон про "єдине вікно" для інвестпроектів

Середа, 10 листопада 2010, 18:35

Президент Віктор Янукович підписав закон про підготовку та реалізацію інвестиційних проектів за принципом "єдиного вікна", прийнятий Верховною радою 21 жовтня.

Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті глави держави.

У законі визначається уповноважений орган, яким є регіональний центр з інвестицій та розвитку (державна бюджетна установа, яка належить до сфери управління центрального органу виконавчої влади у сфері інвестиційної діяльності).

Цей орган організовує надання суб'єкту інвестиційної діяльності послуг, пов'язаних із підготовкою та реалізацією інвестиційного проекту за принципом "єдиного вікна".

Реклама:

Уповноважений орган забезпечує направлення наданих суб'єктом інвестдіяльності документів суб'єктам надання адміністративних та господарських послуг, організовує отримання документів від суб'єктів надання відповідних послуг.

Також він забезпечує видачу суб'єкту інвестдіяльності комплекту документів, який дає право реалізовувати інвестиційні проекти.

Регламентація надання цього переліку послуг буде здійснюватися шляхом розробки уповноваженим органом за погодженням із суб'єктом інвестиційної діяльності оперативного плану дій із підготовки інвестпроекту до реалізації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!