ФДМ поверне заставу Григоришину за ОПЗ

Середа, 20 жовтня 2010, 17:18

ФДМ зобов'язався повернути "Фрунзе-Флора" 400 млн. гривень застави для участі у приватизації Одеського припортового заводу до 24 грудня

Про це агентству "Українські новини" повідомило поінформоване джерело, передає "Комерсант-Україна".

За його словами, мирова угода була підписана 30 вересня, а в другій декаді жовтня затверджено Господарським судом Києва.

Згідно з мировою угодою, ФДМ у жовтні перерахує "Фрунзе-Флора" 140 млн. гривень, в листопаді - 130 млн. гривень і в грудні (до 24 числа) - ще 130 млн. гривень.

Реклама:

Нагадаємо, у вересні 2009 року ФДМ провів конкурс з продажу ОПЗ, в якому взяли участь компанії "Нортіма", "Фрунзе-Флора" і російська "Азот-Сервіс".

Виграла конкурс "Нортіма", однак ФДМ відмовився визнати її переможцем, порахувавши остаточну ціну заниженою внаслідок політичних обставин.

Потім відомство повернуло внесені для участі в конкурсі кошти "Азот-Сервісу", а київські компанії добиваються їх повернення в судовому порядку.

Зокрема, в грудні 2009 року Госпсуд Києва зобов'язав ФДМ повернути заставу "Фрунзе-Флора", а в березні Київська апеляційних госпсуд підтвердив законність цього рішення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!