Армія отримає майже мільярд на невідкладні потреби

Четвер, 2 вересня 2010, 09:01

Між Міністерством оборони та Міністерством фінансів підписано документ, за яким видатки на оборону у 2011 році мають становити 13,6 млрд. гривень.

Про це у середу під час виступу у Національному університеті оборони заявив міністр оборони Михайло Єжель, повідомляє агентство "УНІАН".

Він підкреслив, що на сьогодні практично вирішено питання щодо додаткового фінансування потреб Збройних сил у 2010 році на суму 903 млн. гривень.

За словами Єжеля, ці кошти будуть спрямовані на вирішення першочергових соціальних проблем у військах.

Реклама:

Говорячи про вирішення проблем підготовки військ та відновлення озброєння і військової техніки в 2010 році, міністр оборони поінформував, що виділений ресурс дозволить призупинити падіння рівня вишколу особового складу та підтримати техніку в належному стані.

За словами Єжеля, "між Міністерством оборони та Мінфіном підписано документ, за яким видатки на оборону у 2011 році мають становити 13,6 млрд. гривень. Ця цифра є оптимальною в тій ситуації, яка є в державі".

Міністр також поінформував про проведення розрахунків потреб фінансування ЗСУ на 2011-2015 роки.

"Виділення коштів у обсягах, запропонованих Міністерством оборони, дозволить повністю стабілізувати ситуацію в армії, підготувати підґрунтя їх подальшого реформування та до 2015 року наростити боєздатність Збройних сил до запланованих показників", - наголосив Єжель.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: