Азаров обіцяє збільшити зарплату бюджетникам у півтора рази

П'ятниця, 17 вересня 2010, 11:29

Кабінет міністрів розраховує за рахунок реалізації податкових реформ в півтора рази збільшити заробітну плату працівникам бюджетної сфери до 2013 року.

Про це сказав прем'єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи розширене засідання Кабміну, присвячене розгляду доопрацьованого проекту Податкового кодексу, передає "Дело".

"За рахунок податкової реформи ми розраховуємо протягом наступних двох років у півтора рази збільшити зарплату бюджетникам", - сказав Азаров.

Він відзначив, що робота над проектом Податкового кодексу почалася більше 10 років тому, але він до цих пір не був прийнятий через політичну нестабільність і нездатність влади взяти на себе відповідальність за проведення податкової реформи.

Реклама:

Азаров підкреслив, що його уряд бере відповідальність за всі ризики і наслідки податкової реформи.

Прем`єр відзначив, що проект Податкового кодексу обговорювався з громадськістю, учасниками ринку, експертами та доопрацьований урядом з урахуванням їхніх зауважень і пропозицій.

За словами Азарова, Податковий кодекс передбачає зниження податкового навантаження на бізнес, створює однакові умови для всіх учасників ринку для реалізації свого потенціалу.

Він також відзначив, що реалізація податкової реформи дозволить поліпшити добробут громадян.

Як повідомлялося, Кабмін у п'ятницю, 17 вересня, на розширеному засіданні розглядає проект Податкового кодексу.

У червні середня заробітна плата підвищилася в порівнянні з травнем на 7,8%, або на 172 гривні до 2373 гривень на місяць.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!