Коломойскький поміняє сьогодні топ-менеджмент "Укрнафти"?

Четвер, 26 серпня 2010, 11:48
Позачергові збори "Укрнафти", найбільшої нафтовидобувної компанії країни, почалися в 11:25 за київським часом у четвер.

Для участі в ньому зареєструвалися власники 91,98% акцій, повідомив журналістам один з учасників зборів, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

При цьому прес-служба компанії поки інформації про збори не надала, пославшись на відсутність дозволів або доручень щодо її розсекречення.

Як повідомлялося, акціонери "Укрнафти" на позачергових зборах 26 серпня, ініційованому власником більше 10% голосів, планують розглянути питання зміни наглядової ради та ревізійної комісії.

Згідно з повідомленням компанії в пресі, збори на збораг також планується розглянути питання про переведення акцій з документарної в бездокументарну форму, затвердити терміну припинення ведення реєстру власників цінних паперів товариства та розірвання договору з реєстратором на ведення реєстру.

Реклама:

Акціонери також мають намір внести зміни до статуту щодо зміни форми існування акцій.

У наглядову раду "Укрнафти" входять Ігор Діденко - голова, Георгій Берадзе, Ігор Іскра, Андрій Кравець, Тетяна Слюз, Сергій Давиденко, які представляють інтереси держави.

Також до складу НР компанії входять: Тимур Новиков, Михайло Кіперман, Ігор Коломойський, Геннадій Корбан і Геннадій Боголюбов - представники міноритарних акціонерів.

НАК "Нафтогаз України" належить 50% +1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку, - близько 42% акцій АТ.

Менеджмент "Укрнафти" контролюють структури, дружні акціонерам Приватбанку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!