У БЮТ не виключають, що підтримають Азарова

Неділя, 4 квітня 2010, 12:30

Якщо курс реформ уряду співпадатиме із задекларованими Конституцією ідеологічними позиціями, то депутати БЮТ їх підтримають.

Про це заявила в.о. голови парламентського комітету з питань державного і регіонального будівництва, депутат від БЮТ Ольга Боднар, пише тижневик "Дзеркало тижня".

"Влада взяла тайм-аут. Обіцяє пакет реформ. Ми теж узяли паузу. Ми мусимо подивитися, що запропонує країні ця "команда реформаторів", яка нібито готова йти на непопулярні реформи", - зазначила депутат.

При цьому вона підкреслила, що не виключає підтримки парламентською фракцією БЮТ ряду реформ, ініційованих новим урядом.

Реклама:

"Якщо всі ці реформи співпадатимуть із задекларованими Конституцією ідеологічними позиціями, то ми їх підтримуватимемо", - заявила Боднар.

На думку депутата, опозиція повинна дати владі шанс показати свої преференції і стратегічні плани стосовно суперечливих питань державного курсу.

"Треба дати можливість нинішній владі показати, з чим вона прийшла. Спочатку кабінет Азарова повинен подати парламенту програму внутрішньої і зовнішньої політики української держави", - вважає вона. 

"Коли ми побачимо, які вектори очікують Україну, що влада має на увазі, коли хоче поставити пам'ятник Сталіну на території України або об'єднати три республіки у "союз нерушимый", навіщо їм митний союз", - зазначила Боднар.

"Тоді вже можна буде послухати уряд, який оголосив себе реформаторським. Думаю, сто днів їм на це вистачить", - заявила депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!