У Тимошенко теж готують проект держбюджету-2010

Середа, 17 березня 2010, 14:31

На першому ж засіданні опозиційний уряд обговорить проект закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики, а також проект держбюджету на 2010 рік.

Про це на брифінгу заявила лідер об'єднаної опозиції Юлія Тимошенко, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Тимошенко зазначила: "Я хотіла б, щоб уже через тиждень ми зібрали перше засідання опозиційного уряду, і щоб ми почали з ключових, принципових речей".

"Перше - це закон про засади внутрішньої і зовнішньої політики. Друге - це проект бюджету на 2010 рік, який повинен бути поєднаний з глибинної бюджетною реформою. І, безумовно, третій напрямок - це система забезпечення проведення в країні реформ", - сказала вона.

Реклама:

Тимошенко також підкреслила, що в Раді лежать понад 200 законопроектів, розроблених ще її Кабміном, але вони не розглядалися "через інтриги в парламенті".

"Саме тому продовження таких реформ, продовження ухвалення тих законопроектів, які були зупинені через політичну боротьбу на президентських виборах, буде ще одним пріоритетом нашої роботи", - зазначила вона.

Як повідомлялося, 15 березня президент Віктор Янукович дав офіційному уряду тридцять днів для того, щоб у країні був бюджет.

За словами депутата-"регіонала" Володимира Макеєнко, проект державного бюджету на 2010 рік готовий уже на 70%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!