Коломойський розширює авіафлот

П'ятниця, 5 лютого 2010, 09:16

Авіакомпанія "Дніпроавіа", підконтрольна бізнесмену Ігорю Коломойському, оформила лізингову угоду про отримання 14 регіональних літаків Embraer-145, котрі раніше належали італійській компанії Alitalia.

Таким чином, флот компанії буде складатися з 25 машин Embraer-145, 6 машин Boeing-737 і одного Boeing-767, пише газета "Дело".

Поки всі 14 машин ще не пройшли реєстрацію в Україні і знаходяться у Франції та Італії, де проходить перефарбування бортів в ліврею "Дніпроавіа".

"За графіком, перший літак має прийти до нас вже у лютому", - уточнив комерційний директор компанії "Дніпроавіа" Сергій Посилаєв. Від більш детальних коментарів у компанії відмовилися.

Реклама:

Закупівля "Дніпроавіа" великої партії Embraer-145 дозволить компанії істотно потіснити конкурентів на вітчизняному ринку пасажирських авіаперевезень, зробивши розклад рейсів більш зручним, зазначає видання.

Одночасно цей тип літаків дозволить "Дніпроавіа" здійснювати перельоти в європейську частину Росії, на Близький Схід і охопить практично всю Європу, за винятком Іспанії та Португалії.

Крім того, за інформацією видання, частина Embraer-145 буда віддана в мокрий лізинг ще одному авіаційному активу Ігоря Коломойського - авіакомпанії "АероСвіт".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: