Тимошенко перед виборами знайшла гроші на пенсії

Четвер, 17 грудня 2009, 17:52

Кабінет міністрів має намір розглянути можливість щодо підвищення розміру пенсій.

Про це заявила міністр праці Людмила Денісова, повідомляє сайт Тимошенко.

"Ми будемо намагатися зробити так, щоб пенсіонери відчували турботу нашого уряду. За два роки роботи уряду збільшення пенсій відбулося на 65%, і ми будемо намагатись і в 2010 році підвищувати розміри пенсій громадянам", - повідомила вона.

Вона пояснила, що, згідно графіку, до 22 грудня 2009 року фінансуються пенсії за грудень, а потім будуть накопичуватися кошти для того, щоб з 4 січня розпочалася виплата пенсій за січень-2010.

Реклама:

"Неприйняття бюджету ніяк не вплине на виконання бюджету Пенсійного фонду. Ми забезпечимо виплату пенсій в повному обсязі і за січень, і в наступні місяці", - запевнила Денісова.

Міністр також назвала передвиборчими технологіями заклики до громадян Партії регіонів звертатися до суду щодо підвищення пенсій.

"Це ще один обман Партії регіонів. Це якась технологія перед виборами. Люди розуміють, що це просто обман", - підкреслила Денісова.

Вона також повідомила, що органи Міністерства праці і соціальної політики надіслали кожному громадянину листа з роз'ясненнями щодо розміру доплати до пенсії. "І кожен пенсіонер побачить і зрозуміє, чому Партія регіонів використовує людей, як електорат", - додала міністр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: