Тимошенко впевнена, що депутати не підвищать мінімальну зарплату

Середа, 7 жовтня 2009, 11:07

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко упевнена, що Верховна Рада не прийме закон про встановлення мінімальної зарплати 869 гривень із 1 січня 2010 року.

Про це вона сказала на засіданні уряду, повідомляє агентство "Українські новини".

"Я впевнена, що остаточного голосування за цей злочин проти країни просто не буде", - підкреслила Тимошенко.

Прем'єр назвала прийняття Радою цього законопроекту в першому читанні злочином проти України й попередила, що у разі його прийняття в цілому фінансова система України буде підірвана.

Реклама:

"Учора був зроблений злочин проти України, був зроблений злочин проти кожної людини... це атомна бомба, що закладена під фінансову систему України, це вибух, що може рознести на шматки фінансову систему України", - заявила Тимошенко.

Вона звернулася до українців із закликом, щоб вони не вірили в заяву ініціаторів цього законопроекту.

"Я просила б, щоб громадяни України просто знали, що їх нахабно, махрово, безпринципно, цинічно просто обдурили, і жоден уряд, що стане на це місце, жоден президент не зможе цього виконати, тому, що другого за обсягом бюджету в країні не існує", - сказала Тимошенко.

Прем'єр висловила обурення діями депутатів.

"Краще б вони були у відпустці, або краще б вони взагалі виїхали з України на ті острови, де в них стоять яхти", - заявила Тимошенко.

Вона підкреслила, що такі дії політичних сил, які підтримали цей законопроект, продиктовані виключно наближенням виборів президента.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!