Кінець тижня не приніс ясності фондовому ринку

П'ятниця, 4 вересня 2009, 18:59

У п'ятницю, 4 вересня, на "Українській біржі" укладено 403 угоди, обсяг торгів склав 10,8 млн. гривень.

"Перша фондова торгова система" зупинила торги о 14:00 з технічних причин, повідомляє FundMarket.

Згідно з результатами торгів, індекс UX, що розраховується "Українською Біржею", втратив 0,45%, опинившись на рівні 1156,19 пункту.

"Українська Біржа" сьогодні знову відчувала високу волатильність. Індекс неодноразово "мігрував" з "червоної зони" в "зелену" і назад. Відкрившись в "плюсі", ринок відразу почав падати.

Реклама:

Кінець тижня знову наблизив інвесторів до небезпечної психологічної позначки, ймовірно, подібні коливання ми будемо спостерігати і наступного тижня.

Тижневий і місячний графіки виглядають не дуже позитивно, проте шанс закріпитися на нинішніх рівнях, для відновлення зростання в подальшому, ще залишається.

На УБ переважало зниження: ВАТ "Укрнафта" (-0,30%), ВАТ "Центренерго" (-1,22%), ВАТ "Західенерго" (-0,10%), OАО "Укртелеком" (-0,99%), ВАТ "Укрсоцбанк" (-1,02%).

Винятком були акції ВАТ "Мотор Січ" (+1,21%).

"Другий" і "третій" ешелони також зазнали тиску: ВАТ "Єнакіївський металургійний завод" (-0,12%), ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь" (-0,97%), ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" (-0,99%).

У "плюсі" торгувалися ВАТ "Алчевський металургійний комбінат" (+0,19%), ВАТ "Сумське машинобудівне НВО ім. Фрунзе" (+2,94%).

Лідерство за обсягом на УБ закріпилося за ВАТ "Укрнафта" - 2,2 млн. гривень.

Лідер падіння - ВАТ "Ясиновський коксохімічний завод" (-1,32%). Лідер зростання - Шахтоуправління "Покровське" (+11,29%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!