"Мотор Січ" хоче більшої інтеграції з російськими підприємствами

Понеділок, 3 серпня 2009, 17:35

Найбільше українське двигунобудівне підприємство "Мотор Січ" має намір розвивати багатосторонню кооперацію з російськими підприємствами.

Про це повідомляє агентство "Интерфакс" з посиланням на прес-службу компанії.

"Ми, як і раніше, цілком віддані цінностям об'єднання потенціалів запорізького моторобудівного куща і російських підприємств галузі. І всі теревені і публікації на цей рахунок не мають під собою ніяких підстав", - заявив голова ради директорів підприємства В'ячеслав Богуслаєв, слова якого наводяться в повідомленні.

За словами Богуслаєва, ВАТ "Мотор Січ" має намір і далі в різних формах нарощувати коопераційні зв'язки з російськими підприємствами.

Реклама:

Голова ВАТ "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв та генеральний конструктор КБ "Прогрес" Федір Муравченко направили на адресу керівника холдингу "Оборонпрому" Андрія Реус пропозицію про створення керуючої компанії для здійснення спільних проектів з Об'єднаною двигунобудівною корпорацією (ОДК).

"Ми пропонуємо нашим російським партнерам створити керуючу компанію, куди з російської сторони увійде ОДК, а з боку України - корпорація "Івченко", - повідомив Богуслаєв.

"Ця структура на першому етапі повинна буде вирішувати три основні завдання: виробляти загальну технічну політику між російськими та українськими підприємствами, а також забезпечувати вироблення спільної маркетингової і цінової політики всередині кооперації", - відзначив він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!