Тимошенко розповідає про конструктив в переговорах з МВФ

Понеділок, 6 липня 2009, 15:59

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що переговори з Міжнародним валютним фондом щодо надання Україні чергового траншу кредиту проходять конструктивно та сподівається на їх успішне завершення.

Про це вона заявила в понеділок на прес-конференції в місті Українка після завершення Всеукраїнської конференції Асоціації малих міст України, повідомляє прес-служба уряду.

"В мене є надія, що переговори завершаться добре і будуть прийняті важливі для країни рішення", - зазначила прем'єр-міністр.

Водночас Тимошенко зазначила, що про конкретні результати співпраці з МВФ можна буде говорити наприкінці цього переговорного процесу: "Поки що я не бачу ніяких підстав для тривог. Ми ідемо в конструктивному руслі взаєморозуміння і напрацьовуємо спільні документи".

Реклама:

"Я хочу заспокоїти вас і сказати, що як би не було важко країні під час світової фінансової кризи, які б ми не переживали сьогодні стреси і виклики цієї кризи, Уряд працює стабільно, в тому числі з МФВ та з іншими міжнародними фінансовими організаціями", - підкреслила голова уряду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!