Ахметов готовий об'єднатися з Тимошенко для боротьби з кризою

Понеділок, 6 квітня 2009, 17:18

Великий бізнес і опозиція готові об`єднатися з урядом України для боротьби з кризою.

Про це заявив народний депутат від Партії регіонів, бізнесмен Рінат Ахметов, повідомляє агентство "УНІАН".

Характеризуючи нинішню ситуацію в економіці України, Ахметов сказав: "На мою думку, на сьогодні поки що рано говорити про те, що ми виходимо з кризи".

Щоб сказати, чи виходить Україна з кризи, "потрібно запитати у людей, вони дадуть чітку, правильну і чесну оцінку", наголосив він.

Реклама:

Ахметов сказав, що хоче перемоги уряду над кризою.

"Ми повинні разом (боротися з кризою) і все, що від нас залежить - від великого бізнесу, все, що залежить від фондів, від опозиції, - ми готові об`єднати зусилля для того, щоб допомогти подолати кризу", - пояснив він.

Ахметов зазначив, що сьогодні, "принаймні, психологічно, ми більше адаптувалися до нового життя, але що стосується змін - думаю, поки що їх немає".

Відповідаючи на запитання журналістів, чи дослухалася влада країни до його рекомендацій у боротьбі з кризою, бізнесмен сказав: "До мене особисто не потрібно дослухатися, тому що в мене немає теж досвіду саме боротьби з кризою".

Водночас він додав, що досвід боротьби з кризою все-таки є, але щоб визначити, як правильно її перемогти, - потрібна широка дискусія.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!