Ахметов хоче державних грошей, але не на стадіон

Понеділок, 6 квітня 2009, 12:16

Народний депутат, бізнесмен, президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов сподівається, що з українського бюджету будуть виділені кошти Донецьку хоча б для підготовки інфраструктури міста до Євро-2012.

Про це він заявив у понеділок, беручи участь у висадці дерев в ландшафтній зоні стадіону "Донбас-Арена", повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Принаймні, Донецьк не просить коштів у бюджету для будівництва стадіону. У Харкові бюджет будує стадіон, у Києві за бюджетні кошти будується стадіон в Дніпропетровську за рахунок власних коштів і в Донецьку за рахунок власних коштів. Принаймні, якщо нам на це гроші не потрібні, де необхідно, щоб все-таки держава взяла участь, мені здається, їй потрібно взяти участь", - відзначив Ахметов.

"Ви подивіться, скільки держава виділяє коштів на реконструкцію стадіону в Харкові, скільки держава виділяє коштів на реконструкцію стадіону в місті Києві. А в Донецьку - нуль. Ми будуємо за рахунок власних коштів. Але в Донецьку є проблема: аеропорт, інфраструктура. Мені здається, треба, щоб тут держава взяла участь", - сказав бізнесмен.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: