Уряд затвердить директиви для візиту прем'єра до Москви 29 квітня

П'ятниця, 24 квітня 2009, 17:58

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні у п'ятницю затвердить директиви щодо візиту урядової делегації на чолі з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко до Москви 29 квітня для участі у засіданні українсько-російського міжурядового комітету з економічного співробітництва.

Про це Тимошенко заявила, відкриваючи позачергове засідання Кабміну, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Головний блок питань - це підготовка візиту до Росії для проведення міжурядового комітету з питань економічного співробітництва України і Росії", - сказала вона.

Тимошенко зазначила, що уряд також схвалить "цілий ряд документів", які планується підписати в ході візиту до Москви.

Реклама:

Також вона відзначила, що уряд планує затвердити проект протоколу засідання українсько-російського міжурядового комітету, проект міжурядового протоколу про постачання товарів по виробничій кооперації в 2009 році та проект протоколу про зміни в українсько-російському договорі про співробітництво у сфері розробки, поставок і експлуатації авіаційної техніки.

Прем'єр підкреслила, що уряд також має намір прийняти "концептуальне рішення" щодо порядку закачування російського газу в українські газові сховища в літньо-осінній період для подальшого обговорення цього питання з російською стороною.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!