Тимошенко обіцяє що "нестабільності" з розрахунками за газ не буде

Четвер, 2 квітня 2009, 15:25

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє, що розрахунки за газ за березень буде проведено вчасно.

Про це вона повідомила на брифінгу.

"З 1 січня розрахунки за газ так як і по всім зобов'язанням уряду йдуть вчасно в повному обсязі, за лютий - в повному обсязі вчасно і за березень так само будуть проведені розрахунки так, як передбачено контрактом", - зазначила голова уряду.

"Ніяких нестабільностей в роботі НАК "Нафтогазу", газотранспортної системи більше не буде, так як я і обіцяла: після того як ми прибрали корумпованих посередників з системи забезпечення України природним газом", - підкреслила Тимошенко.

Реклама:

Вона доддала, що фінансова криза "дуже борляче" б'є по фінансам й економіці України, по кожному підприємству, в тому числі й по бюджету, в тому числі по всім сферам діяльності підприємницьких компаній.

"В той же час ми намагаємося як країна достойно кризі протистояти. Я хотіла, щоб ви знали, що в уряду є антикризова програма, вона внесена до Верховної Ради, вона вже чотири місяці лежить в ВР й,нажаль, опозиція в тому числі комітети Верховної ради, які належать опозиції, навіть цю програму не розглянули, а ми готові прийняти пропозиції й зауваження опозиції й готові антикризову програму проголусвати в залі", - наголосила прем'єр.

Тимошенко запевнила, що 12 блоків антикризової програми вже сьогодні виконуються й проводяться.

"12 важливих напрямків антикризової програми, ми їх проводимо, проводимо важко, але результативно, саме тому я переконана, що ми здатні протистояти кризі", - додала вона.

Як повідомлялося, НАК "Нафтогаз України" на сьогодні акумулює необхідні кошти і планує, як і в попередньому місяці, розрахуватися за спожитий газ з російським "Газпромом".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!