НБУ накинув Альфа-Банку 440 мільйонів

П'ятниця, 10 жовтня 2008, 12:02

Національний банк України виділив українському "Альфа-Банку" 440 млн грн, повідомляє агенство "Інтерфакс-Україна" .

"Альфа-Банк" одержав підтвердження від Нацбанку України про виділення середньострокового фінансування НБУ в розмірі 440 млн грн. Банк брав участь у тендері на середньострокове фінансування НБУ поряд з іншими українськими банками", - зазначено в прес-релізі кредитно-фінансової установи.

Виділені кошти будуть спрямовані на кредитування найбільшої національної компанії державного сектору.

"З метою подальшої підтримки стабільної роботи цих підприємств, ми використовуємо різні джерела одержання додаткових засобів. На останніх загальних зборах акціонерів Альфа-Банку (Україна) було прийняте рішення про чергове збільшення капіталу банку на $150 млн. У 2008 році це буде третє збільшення капіталу, що свідчить про постійну підтримку банку акціонерами", - повідомляє директор з корпоративного бізнесу банку Євген Березовський.

Реклама:


ЗАТ "Альфа-Банк" (до січня 2001 року - Київський інвестиційний банк) заснований в 1993 році. Входить у "Альфа-Груп" (РФ). Найбільшим акціонером банку на 1 липня 2008 року було АВН Ukraine Limited (Кіпр, 99,9981 . За даними Нацбанку України, до 1 липня 2008 року за розмірами загальних активів (19,185 млрд грн) Альфа-Банк займав 10-і місце серед 178 українських банків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!