Фондовий "упав - віджався" і завмер в очікуванні

Середа, 1 жовтня 2008, 14:32

У середу, 1 жовтня, по ситуації на 13:30, серед компаній, що торгуются на ПФТС, по цінних паперах яких пройшли угоди, зафіксоване підвищення котирувань, повідомляє видання FundMarket.

"Виходячи з об'єктивної складної несприятливої фінансово-інвестиційної обстановки в Україні, і світі, у жовтні поточна вартість вітчизняних біржових паперів буде залежати, в основному, від спекулятивних дій місцевих гравців і середньострокових стратегій керуючих компаній. Про інвестиційну  ж активність нерезидентів можна буде забути, у кращому разі до кінця поточного року", - вважає генеральний директор КУА " Інеко-Інвест" Олег Морква.

Поки ж на ринку цінних паперів України ми бачимо відкат по акціям наступних емітентів: ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" (+ 5,52%), ВАТ "Авдіївський коксохімічний завод" (+ 3,99%), ВАТ "Єнакіївський металургійний завод" (+ 3,96%), ВАТ "Алчевський металургійний комбінат" (+ 1,30%), ВАТ "Западенерго"  (+ 1,17%), ВАТ "Металургійний комбінат "Азовсталь" (+ 0,31%).

Зниження продовжили: ВАТ "Полтавський гірничозбагачувальний комбінат (- 8,47%), ВАТ "Київенерго" (- 5,00%), "Центренерго" (- 2,38%).

Реклама:

Лідер падіння - ВАТ "Луцький автомобільний завод" (Луаз) (+ 16,50%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!