ФДМ не хочуть залишати безголовим

Вівторок, 17 червня 2008, 10:09

Народний депутат Роман Зварич (НУ-НС) не виключає, що питання про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко з посади глави ФДМ може бути зняте з порядку денного парламенту у вівторок.

"Мені здається, що не зовсім коректно поставлено питання про звільнення Валентини Семенюк-Самсоненко й непризначення Андрія Кожем'якіна", - сказав Зварич журналістам у понеділок у Києві.

При цьому депутат повідомив, що за наявною в нього інформацією, досі в парламент не внесене подання прем'єр-міністра про призначення на пост глави ФДМ нової кандидатури замість Андрія Портнова, повідомляє "Українська правда" .

Зварич нагадав про позицію фракції НУ-НС - голосувати за звільнення Семенюк-Самсоненко можна тільки за умови внесення кандидатури нового керівника фонду.

Реклама:

"З огляду на цю обставину,... мені здається, не виключено, що це питання буде зняте завтра як перше на порядку денному не тому, що так хоче Партія регіонів..., а тому що воно просто несистемне, якщо немає формального подання про іншу кандидатуру на цю посаду", - відзначив депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!