У Ющенка намагаються перешкодити призначенню главою Енергоатома Коврижкіна?

Четвер, 10 січня 2008, 19:02

Секретаріат президента намагається перешкодити призначенню президентом національної атомної енергогенеруючої компанії (НАЕК) "Енергоатом" Юрія Коврижкіна, який протягом кількох років був першим віце-президентом - технічним директором цієї компанії, повідомило джерело в уряді.

"Секретаріат тисне на прем'єр-міністра в питанні призначення нового керівника Енергоатома, тому прийняте в середу розпорядження уряду про призначення на посаду президента компанії Коврижкіна дотепер не підписане", - сказало поінформоване джерело.

Він уточнив, що керівництво Секретаріату наполягає на призначенні президентом Енергоатома радника глави держави Івана Плачкова, професійна діяльність якого ніяк не пов'язана з атомною енергетикою.

Джерело додало, що за призначення Коврижкіна на засіданні Кабінету Міністрів 9 січня 2007 року проголосувало більшість членів уряду.

Реклама:

Як повідомлялося, міністр палива й енергетики Юрій Продан у середу після засідання Кабінету Міністрів повідомив, що новим керівником НАЕК призначено Коврижкіна.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!