У Києві побільшає підземних і надземних переходів

Середа, 12 грудня 2007, 12:26

У Києві встановлять 16 нових підземних і надземних пішохідних переходів, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами першого заступника київського мера Дениса Басса, планується поліпшити дорожній рух в центральній частині міста на Повітрофлотському проспекті (на перетині з вулицями Курською, Фучика, Освіти, Антонова і Солом'янською площею) і бульварі Лесі Українки (біля вулиці Госпітальної).

Будівництво буде проходити як за рахунок міського бюджету, так і за рахунок інвестицій.

Як розповів Басс, підземні переходи побудують на перетині проспекту Правди з проспектом Свободи; на проспекті Бажана біля станції метро "Позняки"; на проспекті Палладіна на перетині з вул. Ірпінською (на різних рівнях); на перетині Великої Окружної дороги в р-ні вул. Лятошинського, 24 (біля торгового центру "Метро кеш"); через бульв. Лесі Українки біля вул. Госпітальної і вул. Еспланадної; на площі Петра Кривоноса; на перехресті Кіквідзе з Підвисоцького.

Реклама:

Також нові надземні переходи поставлять на бульв. Дружби народів у районі вул. Струтинського; на вул. Заболотного, 138 і 150 (біля інституту Бджільництва); на вул. О.Теліги в районі АЗС.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!