Партія Ющенка обіцяє збільшити виплати при народженні дітей

Понеділок, 18 червня 2007, 10:52

Партія "Народний Союз Наша Україна" обіцяє збільшити державну допомогу при народженні першої дитини з 8,5 тис. грн. до 12 тис. грн., другої - до 15 тис. грн., а третьої - до 25 тис. грн. у випадку проходження у Верховну Раду.

Про це сказано в повідомленні прес-служби НСНУ з посиланням на заяву її лідера В'ячеслава Кириленка.

Крім цього, на мітингу в Житомирі Кириленко пообіцяв, що НСНУ в жодному разі не ввійде до складу коаліції з Партією регіонів у новому складі парламенту.

"Наступний парламент створить демократичний уряд, підвищить соціальні стандарти, зробить прозорою податкову систему, проведе судову реформу", - сказав він.

Зі слів Кириленка, його політична сила має намір писати свою виборчу програму разом з народом.

Реклама:

"Наші основні орієнтири - європейські цінності, активна соціальна політика й вільна економіка", - сказав він.

Як повідомлялося, 14 червня президент Віктор Ющенко ініціював збільшення державної допомоги при народженні другої й наступних дітей з 8,5 тис. грн. до 15 тис. грн.

7 червня НСНУ, громадянський рух "Народна самооборона" та блок "Рух-Українська правиця" домовилися створити блок на позачергові вибори Верховної Ради.

Лідер партії "Народний Союз Наша Україна" В'ячеслав Кириленко допускає, що президент Віктор Ющенко буде брати участь у визначенні лідера для створюваного блоку за участю НСНУ.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!