Верховний Суд визнав Роднянського власником 70% "Студії "1+1"

П'ятниця, 25 травня 2007, 12:42

Верховний Суд залишив у силі своє рішення від 28 лютого про визнання Олександра Роднянського власником 70% статутного фонду телекомпанії "Студія "1+1".

Про це повідомив суддя Верховного Суду.

З його слів, касаційну скаргу Ігоря Коломойського на скасування Апеляційним судом Києва рішення про визнання його власником 70% "Студії "1+1" було відхилено, а попереднє судове рішення залишилося без змін.

"Я думаю, що ще буде кілька розглядів Верховним Судом", – сказав адвокат Коломойського В'ячеслав Карташов.

Реклама:

Як повідомляло агентство, у свій скарзі Коломойський просив суд скасувати попереднє рішення Верховного Суду від 28 лютого, відповідно до якого залишено в силі скасування апеляційним судом визнання його власником 70% "Студії "1+1".

31 жовтня 2006 року Апеляційний суд Києва скасував рішення Печерського районного суду про визнання Коломойського власником 70% телекомпанії "Студія "1+1".

Раніше "Студія "1+1" та її акціонери подали апеляційні скарги до Апеляційного суду Києва на рішення Печерського районного суду, який визнав співвласника Приватбанку Коломойського власником 70% статутного фонду телекомпанії.

16 серпня 2006 Печерський районний суд Києва визнав Коломойського власником 70% статутного фонду телекомпанії "Студія "1+1".

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!