Янукович займеться проблемою ефективної топки

Середа, 28 лютого 2007, 17:36

Кабінет міністрів на засіданні в четвер, 1 березня, розгляне законопроект про забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів.

Про це сказано в порядку денному засідання уряду, розміщеного на його інтернет-сайті, передає "Обком" з посиланням на "Українські новини".

Законопроект представить Кабміну голова Національного агентства з питань забезпечення ефективного використання енергетичних ресурсів Євгеній Сухін.

Кабмін, крім того, розгляне законопроекти про державні унітарні підприємства, про товарну біржу і законопроект про культуру.

Реклама:

Уряд розгляне також перелік об'єктів будівництва і реконструкції автомобільних доріг загального користування державного значення у 2007 році та обсяги їхнього фінансування за рахунок коштів державного бюджету, проект постанови про правила відтворення лісів і порядок визначення вартості формування житлового фонду соціального призначення (крім соціальних гуртожитків) за рахунок коштів державного і місцевого бюджетів.

Як повідомлялося, у серпні 2006 року Кабмін доручив Національному агентству по ефективному використанню енергетичних ресурсів, а також місцевому і центральному органам влади до листопада 2006 року розробити загальнонаціональний і регіональний плани заходів на 2006-2007 роки щодо ефективного використання енергоресурсів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!