УБОЗ заявив, що нікого не бив на "Закарпатгазі", а тільки обшукував

П'ятниця, 8 грудня 2006, 11:59

Міністерство внутрішніх справ спростовує заяву газо-постачальної компанії "Закарпатгаз" про силове захоплення компанії правоохоронними органами.

Про це повідомила прес-служба МВС, передає Обком з посиланням на "Українські новини".

Відповідно до повідомлення, 7 грудня було проведений обшук в окремих приміщеннях "Закарпатгазу" відповідно до постанови виконуючого обов'язки прокурора Закарпатської області Анатолія Петруни.

У ході цього обшуку були задіяні і співробітники Управління боротьби з організованою злочинністю.

"Слідчі дії були проведені із суворим дотриманням норм карно-процесуального законодавства. Отримані при обшуку документи є важливими для подальшого розслідування", - сказано у повідомленні прес-служби.

Реклама:

МВС зазначає, що під час слідчих дій керівник юридичної служби "Закарпатгазу" Іван Русин намагався протидіяти правоохоронним органам, у результаті чого був притягнутий до адміністративної відповідальності (оштрафований).

Як повідомлялося, "Закарпатгаз" заявляє про захоплення компанії правоохоронними органами. За даними компанії, 7 грудня в 8:30 на підприємство прибули співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю в Закарпатській області і прокуратури області, котрі ізолювали працівників "Закарпатгазу" в актовому залі компанії, побили виконуючого обов'язки голови правління компанії Юрія Русина та його заступника з фінансових питань Олександра Голуба.

Без присутності посадових осіб "Закарпатгазу" і не допускаючи адвоката, вони провели обшук та затримали Русина.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!