Проект столичного бюджету обіцяють підготувати до 26 грудня

П'ятниця, 15 грудня 2006, 19:07

Депутати Київської міської ради активно працюють над проектом бюджету столиці й Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста на 2007 рік.

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Денис Басс, додавши, що до роботи також залучені фахівці Головного фінансового управління та Головного управління економіки й інвестицій.

Як повідомили в прес-службі КМДА, Басс відзначив, що "з наступного тижня, три дні підряд, 20, 21 й 22 грудня, депутати будуть обробляти ці два найважливіших документи спочатку в депутатських фракціях і групах, для яких визначено конкретний графік засідань, а потім - також за графіком - у всіх постійних комісіях".

За словами Басса, на понеділок, 25 грудня, заплановане останнє таке засідання - постійної комісії з питань бюджету й соціально-економічного розвитку. На нього запрошені глави, заступники й секретарі інших постійних комісій, депутатських груп і фракцій.

Реклама:

"Можна сподіватися, що така організація роботи допоможе столиці ввійти в новий рік з якісним, до дріб'язків продуманим і зваженим бюджетом. Тому що від цього будуть залежати і соціальні програми столичної влади, і нормальний розвиток міста, і зростання добробуту киян", - підкреслив заступник мера.

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!